NIEUWS

20-05-2019

Verenigingsnieuws mei 2019

Activiteiten: Planning

- 3 juni: Brainstormsessie Werkgroepen (besloten bijeenkomst)

- 17 juni: VPT Excursie aan Green Village en D:Dream Hall van de TU Delft

- 7 oktober: Algemene Ledenvergadering, locatie: nnb

- november: Grote lichttafel- en mediaserverdag, locatie: nnb

- 13 t/m 15 Januari 2020: VPT Academy op CUE2020 te Rotterdam Ahoy                                                Greenvillage                                                     

 

Algemeen: Word nu lid en ontvang daarbij het jubileumnummer van Zichtlijnen!

Wanneer u of uw organisatie nu lid wordt van de Vereniging voor Podiumtechnologie, krijgt u het gehele jaar 2019 Zichtlijnen, als onderdeel van uw lidmaatschap. Als cadeautje krijgt u van ons nog het Jubileumnummer van Zichtlijnen bij. Het jubileumnummer van Zichtlijnen verscheen in december 2018. Het markeert vooral de belangrijkste mijlpalen van de vereniging en de branche van de afgelopen 40 jaar. Het is een naslagwerk en een mooi bewaarnummer.

 

Ledenvoordeel: Korting op bezoek Stage|Set|Scenery

Het driedaagse programma kent voor een ieder interessante onderdelen. Leer in het Soundlab hoe video opnames legaal gebruikt kunnen worden of bezoek een van de presentaties van de belichtingsexpert Manfred Ollie Olma in het Lightlab. Volg daarna een rondleiding over museum en tentoonstellingstechniek en sluit de dag af met een make-up training in het anatomisch theater. Van 18 tot en met 20 juni 2019 kunt u het gehele aanbod van ruim 300 exposanten uit de internationale entertainmentsector in Berlijn bekijken. Zie hier voor de volledige berichtgeving.

 

Ledenvoordeel: gratis stickers gewichtsaanduiding

Hoera, de stickers met gewichtsaanduiding zijn er weer! Stickers zijn per vel te bestellen, elk vel bevat 6 stickers. Stickers zijn gratis, verzendkosten worden wel in rekening gebracht. Ze zijn beperkt leverbaar, zolang de voorraad strekt. Op voorraad zijn de variaties Maximaal 25 kg, tussen 25 en 50 kg en meer dan 50 kg. U kunt ze bestellen door een email te sturen naar info@vpt.nl. Geeft u daar bij aan om welke stickers het gaat en hoeveel vellen u wilt bestellen.

 

 

 

 

Terugblik  Activiteiten:

Overleg hoofden techniek (besloten bijeenkomst), 013 Tilburg

Op woensdag 8 mei vond het jaarlijkse VPT Academy hoofden techniek overleg plaats bij 013 in Tilburg. Het was een hele geslaagde dag van kennis uitwisseling tussen schouwburgen/theaters, gezelschappen en poppodia. VPT bedankt 013 voor de gastvrijheid.

 

Belichting van de opera Madama Butterfly 'Hoe het licht van Robert Wilson de voorstelling maakt'

Op donderdag 11 april werd een bezoek gebracht aan Nationale Opera & Ballet waar we dieper in zijn gegaan op de belichting van deze voorstelling. U kunt terugkijken op deze dag in het activiteitenarchief (LINK). De VPT bedankt voor de medewerking: Cor van den Brink (Nationale Opera & Ballet), Joke Dame (Nationale Opera & Ballet), Richard ten Hof (Nationale Opera & Ballet), Pieter Huijgen (Nationale Opera & Ballet), Theun Mosk (vormgever), A.J. Weissbard (lichtontwerper, kunstenaar) en voor de gastvrijheid: Nationale Opera & Ballet.

 

 

 

LID WORDEN