NIEUWS

22-09-2016

Verenigingsnieuws september 2016

Activiteiten

Ledendag
U bent van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering van de VPT, welke gehouden zal worden tijdens de VPT Ledenmiddag op 26 september aanstaande. We zijn op 26 september te gast in nieuwe ATLAS Theater in Emmen. Zie hier voor meer informatie. Zie hier voor de online vergaderstukken.

Studiedagen 'Het organiseren van veilig werken met elektrotechnische installaties (NEN3140, rigging en meer)'
Deze tweedaagse cursus is voor hoofden techniek en technici van diverse podia: poppodia, theaters, gezelschappen en festivals. De cursus is een samenwerkingsproject van de Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF). De studiedagen vinden plaats op maandag 3 oktober in Stadsgehoorzaal Kampen en maandag 17 oktober in Podium De Vorstin te Hilversum. Zie hier voor meer informatie.

Terugkomdag studiedagen 'Het organiseren van veilig werken met elektrotechnische installaties (NEN3140, rigging en meer)'
Deelnemers die in 2014 de tweedaagse cursus 'Het organiseren van veilig werken met elektrotechnische installaties (NEN3140, rigging en meer)' volgden, kunnen op maandag 24 oktober deelnemen aan de terugkomdag. Meer informatie vindt u hier.

Vakmeeting Audio: save the date!
Op maandag 7 november zal er in Ziggo Dome een vakmeeting Audio plaatsvinden. Nadere info volgt nog. Houdt u deze datum vast vrij in uw agenda?

Vakmeeting VPT-bedrijfsledendag
De VPT-bedrijfsledendag die gepland stond bij Highlite International te Kerkrade van woensdag 7 september is komen te vervallen.

VPT Expertmeeting - Ondervind en leer: zijn podia toegankelijk?
Deze expertmeeting, gepland op 4 oktober in TivoliVredenburg komt te vervallen.

Geplande activiteiten

  • November Vakmeeting Hijsen en heffen
  • November Vakmeeting ZZP-ers

Algemeen

Kantoorzaken
De Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) zoekt voor 8 – 12 uur per week een bureaumedewerker. Deze functie biedt een combinatie van taken op het werkterrein van secretariaat, administratie en communicatie. Zie hier voor de volledige vacaturetekst.

LID WORDEN