NIEUWS

31-01-2017

VPT op CUE2018

CUE2018 zal op 15, 16 en 17 januari 2018 plaatsvinden, in Rotterdam Ahoy. De Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) is wederom partner van CUE2018. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is de vaste ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten.

VPT Academy
Zoals elk beursjaar organiseert de VPT het lezingenprogramma voor CUE. De lezingen en workshops werden in 2016 georganiseerd onder de nieuwe naam VPT Academy. De VPT Academy zal in 2018 opnieuw streven om u een leerzaam en uitdagend programma rondom trends en actuele ontwikkelingen in het vakgebied te bieden. Hou onze pagina in de gaten! Meer nieuws over de VPT Academy komt er aan!

Zie hier de programmaonderdelen van de VPT Academy op CUE2018.

Zie hier nog een keer het programma van CUE2016.

Bent u geïnteresseerd in sponsoring? Sponsoring van de VPT Academy en/of de VPT-stand biedt een brede, geïntegreerde mix van branding, exposure, profilering en PR over een uitgebreide periode vooraf, tijdens en na de beurs. Neem contact op met Henrica van de Berg (coördinator activiteiten).

Uw bedrijf op CUE2018
De VPT verzorgt ook in 2018 weer de officiële beurscatalogus. Bovendien is de VPT uitgever van het vakblad Zichtlijnen waarin wederom veel aandacht zal zijn voor de beurs. Er zijn verschillende mogelijkheden om rond CUE2018 uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Lees hier meer of neem contact op met Valerie Boswinkel (marketing en advertenties).

    

LID WORDEN