• Verenigingsnieuws: Demonstratie Hinderlaag door Toneelgroep Amsterdam, Nieuwsbrief 4, maart 1989

  In dit nummer kunt u een interview lezen met de kunstenaar Jeroen Henneman, maker/ontwerper van Hinderlaag. Dit stuk wordt in mei door Toneelgroep Amsterdam weer op het repertoire genomen.

  De voorbereidingen hiervoor vinden plaats in Cultureel Centrum De Lampegiet in Veenendaal. Over deze splinternieuwe theateraccommodatie heeft u uitgebreid in Nieuwsbrief Nr. 2 van november 1988 kunnen lezen.

  Hinderlaag is, zoals uit het interview met Henneman blijkt, zeker voor theatertechnici een interessante productie, vanwege de vele effecten die erin verwerkt zitten: van pneumatiek en hydrauliek tot het touwtje met het schuifje.

  Daarom wil de Vereniging haar leden graag in de gelegenheid stellen de generale repetitie van Hinderlaag in dit nieuwe theater bij te wonen, en wel op dinsdag 9 mei a.s. In samenwerking met en met medewerking van Toneelgroep Amsterdam en De Lampegiet kunnen wij het volgende programma aanbieden.

  11.00 u Binnenkomst, koffie, inleiding
  11.30 u Rondleiding door Cultureel Centrum De Lampegiet
  12.30 u Lunch
  13.30 u Generale repetitie Hinderlaag
  15.00 u Kijkje op het toneel, met toelichting van een medewerker van Toneelgroep Amsterdam
  16.00 u Aperitief

  Voor leden van de Vereniging bedragen de kosten f. 12,50: dit is inclusief de koffie bij binnenkomst, die wordt aangeboden door C.C. De Lampegiet, de lunch en 1 aperitief. Ook niet-leden zijn natuurlijk van harte welkom. Voor hen bedragen de kosten f. 25,-, inclusief koffie, lunch en 1 aperitief. U betaalt bij binnenkomst in de Lampegiet.

  Aanmelden
  U kunt zich d.m.v. bijgevoegd aanmeldingsformulier opgeven bij het secretariaat van de Vereniging voor Podiumtechnologie, Van Speykstraat III, 1057 GZ Amsterdam. Vergeet a.u.b. niet uw telefoonnummer(s) te vermelden. Dit geeft het secretariaat de gelegenheid u zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van wat er staat te gebeuren!

  Wij rekenen op uw belangstelling.

  Terug

LID WORDEN