• Cursus geluid, Nieuwsbrief 2, november 1988

    In een van de vorige nieuwsbrieven hebben we u op de hoogte gesteld van het feit, dat er een korte geluidscursus gegeven zou worden onder auspiciën van de CAM, een zijtak van de onderwijsboom van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

    De cursus is inmiddels voorbij. De docenten zij heel gelukkig over de leergierigheid van de deelnemers en tevreden over de samenstelling van het pakket. De deelnemers zijn zeer vermoeid vanwege het tamelijk hoge lestempo, maar voldaan over het feit dat het aangedragen lesmateriaal goed onderbouwd was en voor hen veel nieuwe elementen bracht die toegepast kunnen worden in de praktijk. Op basis van een evaluatie onder docenten en deelnemers probeert men de volgende cursus nog beter toegesneden op de praktijk te kunnen presenteren. We houden u op de hoogte over eventuele aanmeldingsmogelijkheden.

    De cursus werd mede mogelijk gemaakt door Croese Geluidstechniek BV, Stage Accompany, B. v.d. Linden Geluid, Bruel & Kjaer Ned., AEG Ned., en het NOB, en natuurlijk door de bijdrage van f. 1.500,- per deelnemer.

    Terug

LID WORDEN