NIEUWS

04-12-2019

Verenigingsnieuws december 2019

Activiteiten:

13 t/m 15 januari - VPT ACADEMY op CUE2020

Tijdens CUE 2020 organiseert de VPT een uitgebreid kennisprogramma onder de naam VPT Academy. Het omvat drie arena’s waar met presentaties, workshops, lezingen, demo’s en netwerksessies kennis wordt uitgewisseld en inspiratie wordt geboden uit soms onverwachte hoek. De Arena's zijn: De Docks kennis vergaren, Het Lab kennis ervaren en De Agora kennis zoeken.

Lees hier meer.

 

 

 

Terugblik  Activiteiten:

27 november – Bezoek Theaterkerk Bemmel

Deelnemers aan het bezoek bij Theaterkerk Bemmel hebben een boeiende ontdekkingstocht gevolgd en hebben genoten van al het moois dat Theaterkerk Bemmel te bieden heeft: een fascinerend blik achter deuren die normaal voor publiek gesloten blijven.

Zie hier de uitnodiging.

 

 

25 november - VPT/PMSE Themamiddag

Op maandag 25 november 2019 was de gezamenlijke  PMSE en VPT themamiddag Draadloze frequenties – de stand van zaken. Het begon met een uitleg op basisniveau, zodat iedereen kon aanhaken. Maar ook de uitdagingen die de laatste jaren op ons af zijn gekomen kwamen aan bod. Kortom: goed bijgepraat op een lastig onderwerp.

Lees hier meer.

 

 

12 november - Algemene Ledenvergadering VPT

Op 12 november vond in Hilversum de Algemene ledenvergadering plaats. We gaan een uitgebreid verslag maken van de bijeenkomst, maar wilden u via deze weg vast een update geven van de zaken die besproken en besloten zijn. Allereerst kunnen we trots melden dat de vereniging een nieuwe voorzitter heeft in de persoon van Maaike Westinga. Antoinette Wijffels is gekozen voor een tweede termijn en zal de rol van penningmeester voor haar rekening blijven nemen. Verder is sinds gisteren het bestuur uitgebreid met drie nieuwe leden; Maarten Otten (Noord Nederlands Toneel), Gert Beinema (Theater Junushoff Wageningen) en Huub Mars (Nederlandse Reis Opera). In de vergadering werd het bestuursverslag over 2018 behandeld en eeft het bestuur in de vergadering een voorstel gedaan voor een nieuwe structuur van lidmaatschappen met bijbehorende tarieven en voordelen.

Lees hier het kort verslag.

 

5 november - Exclusieve rondleiding op het bouwterrein van Amare (OCC)

Onder leiding van bouwcombinatie Cadanz mochten 20 leden mee op tour door het, nog in aanbouw zijnde, gebouw. In het najaar van 2021 zal het gebouw pas officieel geopend worden, maar wij konden alvast een kijkje nemen! Helaas zijn fotos van de bouwplaatst niet toegestaan maar wij hebben onze ogen uitgekeken.

Zie hier de uitnodiging.

 

Algemeen: Word nu lid en ontvang daarbij het jubileumnummer van Zichtlijnen!

Wanneer u of uw organisatie nu lid wordt van de Vereniging voor Podiumtechnologie, krijgt u het gehele jaar 2019 Zichtlijnen, als onderdeel van uw lidmaatschap. Als cadeautje krijgt u van ons nog het Jubileumnummer van Zichtlijnen bij. Het jubileumnummer van Zichtlijnen verscheen in december 2018. Het markeert vooral de belangrijkste mijlpalen van de vereniging en de branche van de afgelopen 40 jaar. Het is een naslagwerk en een mooi bewaarnummer.

 

Ledenvoordeel: gratis stickers gewichtsaanduiding

Hoera, de stickers met gewichtsaanduiding zijn er weer! Stickers zijn per vel te bestellen, elk vel bevat 6 stickers. Stickers zijn gratis, verzendkosten worden wel in rekening gebracht. Ze zijn beperkt leverbaar, zolang de voorraad strekt. Op voorraad zijn de variaties Maximaal 25 kg, tussen 25 en 50 kg en meer dan 50 kg. U kunt ze bestellen door een email te sturen naar info@vpt.nl. Geeft u daar bij aan om welke stickers het gaat en hoeveel vellen u wilt bestellen.

 

 

LID WORDEN