NIEUWS

16-03-2017

Verenigingsnieuws maart 2017

Algemeen

Ledenvoordeel
VPT-leden kunnen gratis deelnemen aan:

Social media
Sinds november 2009 is de vereniging via Twitter te volgen. Via het Twitteraccount VPT_Zichtlijnen blijft u op de hoogte van nieuws, interessante artikelen, vacatures en stages. Inmiddels heeft VPT/Zichtlijnen 1.295 volgers. De vereniging is ook op Facebook te vinden. Het aantal 'likers' groeit gestaag, de teller staat nu op 637 vind-ik-leuks.

Activiteiten

VPT Young Professionals en Student-leden voor € 20,- inclusief toegang naar Prolight + Sound in Frankfurt!
Op donderdag 6 april organiseert de VPT voor haar Young Professional- en studentleden een round-trip naar Prolight + Sound in Frankfurt.
Zie hier voor het volledige bericht.

Algemene Ledenvergadering 13 april
Hierbij nodigen we u van harte uit voor een Algemene Ledenvergadering van de VPT op donderdag 13 april tijdens Event17 in de Jaarbeurs te Utrecht. Op de agenda staan in ieder geval: Voorzitter VPT en Begroting 2017. De vergaderstukken staan uiterlijk donderdag 30 maart op de website.
Zie hier voor het volledige bericht.

VPT-expertmeeting gebouwautomatisering ‘Technische innovatie’
De VPT-expertmeeting gebouwautomatisering ‘Technische innovatie’ vindt plaats op maandag 8 mei 2017 in Stadsschouwburg Utrecht. De bijeenkomst is interessant voor hoofden techniek facilitaire die gebouwenbeheer in hun portefeuille hebben. Nadere informatie en het programma volgen snel. Graag tot maandag maandag 8 mei in Stadsschouwburg Utrecht!

VPT-bedrijfsledenbijeenkomst 2017
Op woensdag 14 juni (datum onder voorbehoud) opent Highlite haar deuren voor de achtste VPT-bedrijfsledenbijeenkomst exclusief voor VPT-bedrijfsleden. Nadere informatie volgt.

Geplande activiteiten 2017

  • Juli: Rondleiding & bezoek locatievoorstelling (nnb)
  • Oktober: Vakmeeting Licht (nnb)
  • November: Vakmeeting doeken en logistiek, licht en audio (nnb)

VPT op CUE2018
CUE2018 zal op 15, 16 en 17 januari 2018 plaatsvinden, in Rotterdam Ahoy. De VPT is wederom partner van CUE2018. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is de vaste ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten.
De VPT organiseert het driedaagse lezingenprogramma: VPT Academy, draagt zorg voor de beurscatalogus en heel veel aandacht besteden aan CUE2018 in Zichtlijnen. Wilt u uw bedrijf profileren tijdens CUE2018? Daarvoor zijn diverse mogelijkheden.
Zie hier voor het volledige bericht.

Certificaat van deelname
De VPT geeft bij haar activiteiten in de VPT Academie op verzoek een Certificaat van deelname uit. Als u dit certificaat wilt ontvangen (per mail als *.pdf) verzoeken wij u te mailen naar: secretariaat@vpt.nl met onder vermelding van: uw voor- en achternaam, uw geboortedatum en de activiteit waarvoor u het certificaat aanvraagt. U krijgt het certificaat binnen 10 werkdagen na aanvraag doorgemaild.

LID WORDEN