NIEUWS

02-10-2017

Verenigingsnieuws november 2017

Algemeen

Word nu lid en betaal in 2018
Wanneer u nu lid wordt van de VPT krijgt u de laatste maanden van 2017 cadeau! Meld u aan en profiteer direct van de voordelen van het VPT-lidmaatschap. Als u zich nu aanmeldt krijgt u alle Zichtlijnen van 2017 toegestuurd en bestelt u alle boeken uit onze webwinkel met korting. Tevens kunt u ook via uw VPT-lidmaatschap korting krijgen op uw zorgverzekering.
Zie hier voor het volledige bericht.

Activiteiten

Algemene Ledenvergadering op 27 november in TivoliVredenburg
U bent van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering van de VPT welke gehouden zal worden op maandag 27 november aanstaande.
Zie hier voor het volledige bericht.

VPT op CUE2018
CUE2018 zal op 15, 16 en 17 januari 2018 plaatsvinden, in Rotterdam Ahoy. De Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) is wederom partner van CUE2018CUE2018. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is de vaste ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten. Zoals elk beursjaar organiseert de VPT het lezingenprogramma voor CUE. De lezingen en workshops werden in 2016 georganiseerd onder de nieuwe naam VPT Academy. De VPT Academy zal in 2018 opnieuw streven om u een leerzaam en uitdagend programma rondom trends en actuele ontwikkelingen in het vakgebied te bieden. De VPT verzorgt ook in 2018 weer de officiële beurscatalogus. Bovendien is de VPT uitgever van het vakblad Zichtlijnen waarin wederom veel aandacht zal zijn voor de beurs. Er zijn verschillende mogelijkheden om rond CUE2018 uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen.
Lees hier het volledige bericht.

Tijdens CUE2018 zal de CUE/VPT Innovatieprijs, bestaande uit de VPT Vakjuryprijs en de CUE Publieksprijs, geintroduceerd worden. U kunt hier aan deelnemen.
Lees hier het volledige bericht.

Terugblik VPT-vakmeeting licht: Waar let je op bij led?
Maandag 30 november vond in Singer Laren de VPT-vakmeeting licht: Waar let je op bij led plaats. Met 147 deelnemers was dit een goed bijzochte VPT-vakmeeting waar let je op bij ledbijeenkomst. U kunt op deze dag terugkijken in ons activiteitenarchief. De VPT bedankt voor de medewerking: Thomas Collignon (Podium Hoge Woerd, Theater Kikker), Axel Dikkers (Theater Rotterdam), Alex van Doesburg (Zuiderstrandtheater), Richard ten Hof (Nationale Opera & Ballet), Wijnand van der Horst (iLo), Gertjan Houben (lichtontwerper), Pieter Huijgen (Nationale Opera & Ballet), Pieter de Jonge (Podium Hoge Woerd, Theater Kikker), Bart van Kooten (Nationale Opera & Ballet), Andi Krijgsman (Theater Rotterdam), Patrick van der Meulen (Xicato), Kees van de Lagemaat (lichtontwerpers.nl), Evert van Os (Singer Laren), Dan Rapaport (Deltion College), Bastiaan Schoof (Amsterdam Light Festival, AHK, iLo), Martijn Smolders (Toneelgroep Amsterdam), Tjanne van de Velden (TivoliVredenburg); voor de medewerking en gastvrijheid: Singer Laren en met name de technische ploeg: René Räkers, Johan van Setten en Bram van Steijn. Deze vakmeeting is tot stand gekomen met medewerking van: het instituut Lichtontwerpen (iLo) (artistieke inbreng), het Nationale Opera & Ballet en leveranciers: Ampco Flashlight Sales, Aukes Theatertechniek, Controllux, FACE, Fairlight, Podiumtechniek.nl en Rolight.

LID WORDEN