• Beurs Music & Harmony, Zichtlijnen 48, september 1996

  Van 6 tot en met 9 september zal in de Jaarbeurs Utrecht de muziekbeurs Music & Harmony gehouden worden.

  De beurs is dit jaar vooral tijdens het weekend meer op een breder, algemeen publiek gericht, met onder andere de Nationale Gitaarkampioenschappen, dj-mixwedstrijden, de slagwerkdag, pianosalon, keyboardgalerij en de verkiezing van het product van het jaar. Bovendien zal Radio 538 rechtstreekse uitzendingen vanaf de beurs verzorgen en zullen bekende artiesten optreden.

  Voor professionele belangstellenden worden op 6 en 9 september seminars gehouden. Het programma:

  Vrijdag 6 september

  10.30 – 12.30 uur: De onderneming en het ondernemersplan – Over de zakelijke kant van ondernemerschap en freelance dienstverlening. Met A. van Maurik (AV&M Business Development BV), H.G. Kroon (Kamer van Koophandel Amersfoort) en M.B. Foekema (ING Bank Leusden).

  13.30 – 15.30 uur: Digitale audio ‘van A naar B’ – Over protocollen, formaten en algoritmen die gebruikt worden bij het leggen van audioverbindingen. Met Jack Hollemans (NOB Audio), Leen Schaap (Omroep Zeeland) en Jelle Kok (YouCom).

  16.00 – 18.00 uur: CD premastering formaten – Over gebruikte formaten, errordetectie en kopiëren. Met B. van Dijk (Philips Consumer Electronics), Bert Tellegen (TransTech BV), Ruud Broers (MediaMorphics BV) en Paul Hermus (Advanced Optical Disc Holland BV).

  Maandag 9 september

  10.00 – 12.00 uur: CE-normering en audio – Over de verplichte CE-normering en de effecten daarvan op het gebruik van audio in theaters, studio’s en PA-systemen. Met M. van der Veen (Ingenieursbureau Vanderveen), C. van den Dries (Vereniging FME/CWM, Nederlandse EMC Vereniging), C. Post (LAMBDA Engineering) en C. Riethof (Adviesbureau DOACS BV).

  12.15 – 14.15 uur: Digitale audio live! – Over digitale effectapparatuur, mengtafels en de terughoudendheid van technici bij de toepassing van deze apparatuur. Met Cees Wagenaar, Bert Kraaijpoel, Lagon van de Lagemaat (Toneelschuur Haarlem), André Smeets (Technica del’ arte).

  14.30 – 16.30 uur Golfveldsynthese en ruimtelijke weergave – Over de ontwikkelingen die de vakgroep Akoestiek van de TU Delft op het gebied van golfveldsynthese heeft gerealiseerd. Met Rinus Boone, Diemer de Vries, Evert Start en Edwin Verheijen (allen TU Delft).

  17.00 – 19.00 uur: Geluid als onderdeel van het zinnenspel – Over sfeer en beleving en de elektronica die ingezet wordt om dat op te roepen. Met Bert Kraaijpoel, Bart de Groot, Cees Wagenaar en Margret van den Heuvel.

  Bij een aantal van deze seminars wordt een demonstratie gehouden.

  Voor meer informatie: Music & Harmony Evenementen Organisatiebureau BV, Postbus 1255, 1200 BG Hilversum, tel. 035-6284864, fax 035-6219840.

  Terug

LID WORDEN