• Extra mogelijkheden

  Sectorbreed en compleet adverteren? VPT biedt u de mogelijkheden!

  Adverteren in de Nieuwsbrief

  VPT-leden en andere geïnteresseerden ontvangen iedere drie weken de digitale nieuwsbrief met het laatste nieuws en actuele vacatures. U kunt nu uw product, event of bedrijf extra onder de aandacht brengen door een button aan te schaffen. Uw button staat tussen de redactionele content in de nieuwsbrief. De boodschap wordt op deze wijze geïntegreerd in de nieuwsbrief en kan niet aan het oog van de lezer ontsnappen. Om de impact en het rendement van de positie te bewaken zijn er maar zes buttons beschikbaar. De volgorde van de buttons roteert zodat elke adverteerder even vaak bovenaan staat. (Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW). Meer weten mail: info@vpt.nl

  Button 243  (b) x 74 (h) pixels

   

   

   

   

  Agenda online

  Deel uw events, cursussen en bedrijfsnieuws via onze agenda op de website en de nieuwsbrief. Stuur uw informatie met links door naar info@vpt.nl. Plaatsing geschiedt na beoordeling van relevantie en nieuwswaardigheid voor de lezers.

   

  Vacatures

  Breng uw vacatures op onze website en in de VPT nieuwsbrief onder de aandacht. De plaatsingskosten van een vacature gelden voor de hele periode waarin uw vacature openstaat voor reacties (met een maximum van 6 weken). Leden (bedrijfs- en non profitleden) van de VPT krijgen 20% korting. De plaatsingskosten voor het aanbieden van een stage bedragen voor de hele periode waarin uw advertentie openstaat € 25,- voor (bedrijfs- en non profit) leden van de VPT en € 50,- voor niet-leden. Volg de aanwijzingen op www.vpt.nl/vacaturebank.html.

   

  Technisch Nieuws

  De rubriek ‘Technisch Nieuws’ in Zichtlijnen biedt extra mogelijkheden om uw nieuwe en innoverende producten onder de aandacht te brengen. Stuur een kort persbericht, vergezeld van een hoog resolutie afbeelding, naar info@vpt.nl. Dit is geen garantie voor plaatsing. De redactie behoudt zich het recht ingezonden stukken redactioneel te wijzigen of niet te plaatsen.

   

   

  Social media

  Uw nieuws, events, cursussen en vacatures worden als extra service regelmatig gedeeld op Facebook en Twitter. Technisch Nieuws wordt enkel gedeeld op Facebook.

   

   

  Download

  Terug

LID WORDEN