• Theater reis- en eetboek, Shirley Constapel, Zichtlijnen 27, februari 1993

  Zou het niet aardig zijn als er een boek bestond waarin staat waar je in de buurt van een theater snel en voor een redelijk bedrag kunt eten, afgezien van de bekende chinees of de snackbar. Dan is er goed nieuws.

  Een dergelijk boek wordt momenteel samengesteld met de hulp van technici, inspiciënten en andere theatermakers uit Nederland.

  Nieuwe ideeën
  De kans dat u al direct of indirect iets over dit initiatief heeft vernomen is groot. Op een dergelijke manier wisten we eerder informatie over de bereikbaarheid van de theaters, zowel telefonisch als met eigen- of openbaar vervoer, te verzamelen. Dit keer gaat het er om ook in minder bekende plaatsen de weg te wijzen naar prettige restaurants en om in de bekendere plaatsen nieuwe ideeën aan de hand te doen. We zoeken daarbij die restaurants die opvallen door hun prijzen, sfeer, snelheid en kwaliteit.

  Helpende hand
  Wanneer u nog geen brief heeft ontvangen, zou ik graag van deze gelegenheid gebruik willen maken u te vragen uw reizende collega’s de helpende hand te bieden door uw favoriete eetadres aan ons door te geven waarbij de volgende gegevens vermeld zouden moeten worden:

  • Naam, adres en telefoonnummer van het betreffende restaurant,
  • Openingstijden,
  • Prijsindicatie, onder de f. 20,-, tussen f. 20,- en f. 40,- of meer dan f. 40,- per persoon,
  • Naam en plaats van het nabij gelegen theater,
  • Looptijd vanaf dit theater,
  • Eventuele bijzonderheden zoals het soort restaurant.

  Deze informatie kunt u sturen naar de toekomstige uitgever van het boek:
  Gerard Timmer
  Torensteeg 3
  1012 TH Amsterdam

  Najaar ‘93
  Zonder uw hulp zal het moeilijk zijn een dergelijk boek tot stand te brengen, daarom bij voorbaat dank voor uw medewerking. Als alles goed gaat zal het Theater reis- en eetboek (de voorlopige titel) rond het najaar van 1993 uitkomen en uzelf en vele anderen met u, tijd, geld en ergernis gaan besparen. Dat is het uiteindelijke doel van de initiatiefnemers Sari Kraak (freelance theatertechnicus), Hanna de Mink (Van Gool en Grünfeld) en Shirley Constapel (Theater de Flint in Amersfoort).

  Terug

LID WORDEN