NIEUWS

06-04-2017

Verenigingsnieuws april 2017

Verenigingszaken

Vergaderstukken ALV april 2017 online
De vergaderstukken voor de Algemene Ledenvergadering van de VPT op donderdag 13 april staan online en zijn te downloaden van onze website. De vergadering is van 15:00 uur - 17:00 uur.
Zie hier voor het volledige bericht.

Algemeen

Ledenvoordeel
VPT-leden kunnen (gratis) deelnemen aan:

Activiteiten

Algemene Ledenvergadering 13 april in Utrecht
Hierbij nodigen we u van harte uit voor een Algemene Ledenvergadering van de VPT op donderdag 13 april tijdens Event17 in de Jaarbeurs te Utrecht. Op de agenda staan in ieder geval: Voorzitter VPT en Begroting 2017.
Zie hier voor het volledige bericht.

VPT-bedrijfsledenbijeenkomst 2017
Op woensdag 14 juni (datum onder voorbehoud) opent Highlite haar deuren voor de achtste VPT-bedrijfsledenbijeenkomst exclusief voor VPT-bedrijfsleden. Nadere informatie volgt.

Expertmeeting Gebouwgebonden technologie vol
De VPT-expertmeeting Gebouwgebonden technologie in culturele gebouwen van maandag 8 mei a.s. is voorlopig vol, de maximum capaciteit in deelnemers is bereikt. Mocht u toch geïnteresseerd zijn in deelname, kunt u zich alsnog opgeven en plaatsen we u op de reservelijst.
Zie hier voor het volledige bericht.

VPT Young Professionals en studentleden voor € 20,- inclusief toegang naar Prolight + Sound in Frankfurt!
De round-trip naar Prolight + Sound in Frankfurt op 6 april is afgelast.
Zie hier voor het volledige bericht.

Geplande activiteiten:

  • Juli: Rondleiding & bezoek locatievoorstelling, locatie: nnb
  • Maandag 2 en maandag 16 oktober: Tweedaagse cursus ‘Het organiseren van veilig werken met elektrotechnische installaties (NEN3140, rigging en meer)’, locatie: nnb
  • Oktober: Vakmeeting Licht, locatie: nnb
  • November: Vakmeeting doeken en logistiek, licht en audio, locatie: nnb
  • 15-16-17 januari VPT Academy op CUE2018, Rotterdam Ahoy

Terugblik Algemene Ledenvergadering Rotterdam
Op maandag 13 februari 2017 vond in het Grafisch Lyceum te Rotterdam de Algemene Ledenvergadering plaats. Het was een roerige vergadering. Een verslag hiervan vindt u in Zichtlijnen 171 (maart 2017) met de titel 'VPT in nieuwe tijden'. De VPT bedankt voor de medewerking: Wilbo Kouwenhoven (Podium- en Evenemententechniek Grafisch Lyceum Rotterdam) en voor de gastvrijheid: Grafisch Lyceum Rotterdam met name de technische ploeg en studenten van Podium- en Evenemententechniek. U kunt hier ons activiteitenarchief terugkijken op deze dag.

Website

Activiteitenarchief
De website is altijd 'under construction'. We werken hard om zowel nieuwe informatie als informatie uit het archief met u te delen. In het activiteitenarchief kunt u nu terugkijken op alle activiteiten van 2017:

En van 2016:

We werken er hard aan om het archief verder aan te vullen.

LID WORDEN