NIEUWS

11-10-2017

Verenigingsnieuws oktober 2017

Algemeen

Word nu lid en betaal in 2018
Wanneer u per oktober lid wordt van de VPT krijgt u de laatste drie maanden van 2017 cadeau! Meld u aan en profiteer direct van de voordelen van het VPT-lidmaatschap. Als u zich nu aanmeldt krijgt u alle Zichtlijnen van 2017 toegestuurd en bestelt u alle boeken uit onze webwinkel met korting. Tevens kunt u ook via uw VPT-lidmaatschap korting krijgen op uw zorgverzekering.
Zie hier voor het volledige bericht.

Extra korting vakmeeting led voor nieuwe leden
Wilt u graag naar de VPT-vakmeeting licht: Waar let je op bij led? (maandag 30 oktober, Singer Laren) en bent u nog geen lid? Word dan nu lid en ontvang extra korting!
Zie hier voor het volledige bericht.

Activiteiten

VPT-vakmeeting licht: Waar let je op bij led? op 30 oktober in Singer Laren
Vakmeeting licht ledOverschakelen, mixen, of vasthouden aan halogeen? Voor alle lichttechnici, podia, gezelschappen, ontwerpers, bouwers en leveranciers blijft de vraag naar wat ze aan moeten met ledlicht actueel. Op deze dag zal er van alle kanten naar ledtechnologie worden gekeken, waar veel kennis wordt uitgewisseld tussen verschillende disciplines. Er zal aandacht zijn voor vraagstukken rond de kleurweergave, maar ook voor de ledmodule en de infrastructuur om goed te kunnen werken met ledverlichting. Aan het einde van de dag heeft u een gefundeerde kijk op ledtechnologie en de consequenties van keuzes die u maakt.
Zie hier voor het volledige bericht.

Algemene Ledenvergadering op 27 november in TivoliVredenburg
U bent van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering van de VPT welke gehouden zal worden op maandag 27 november aanstaande.
Zie hier voor het volledige bericht.

VPT op CUE2018
CUE2018 zal op 15, 16 en 17 januari 2018 plaatsvinden, in Rotterdam Ahoy. De Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) is wederom partner van CUE2018CUE2018. Deze tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is de vaste ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten. Zoals elk beursjaar organiseert de VPT het lezingenprogramma voor CUE. De lezingen en workshops werden in 2016 georganiseerd onder de nieuwe naam VPT Academy. De VPT Academy zal in 2018 opnieuw streven om u een leerzaam en uitdagend programma rondom trends en actuele ontwikkelingen in het vakgebied te bieden. De VPT verzorgt ook in 2018 weer de officiële beurscatalogus. Bovendien is de VPT uitgever van het vakblad Zichtlijnen waarin wederom veel aandacht zal zijn voor de beurs. Er zijn verschillende mogelijkheden om rond CUE2018 uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen.
Lees hier het volledige bericht.

Tijdens CUE2018 zal de CUE/VPT Innovatieprijs, bestaande uit de VPT Vakjuryprijs en de CUE Publieksprijs, geintroduceerd worden. U kunt hier aan deelnemen.
Lees hier het volledige bericht.

On Your Feet, Ledendag, Beatrix TheaterTerugblik VPT-ledenmiddag met rondleiding
Op maandag 25 september organiseerde de VPT een ledenmiddag met rondleiding bij On Your Feet in het Beatrix Theater te Utrecht.
De VPT bedankt voor de gastvrijheid: voor de gastvrijheid: het Beatrix Theater te Utrecht en met name de technische ploeg; voor de medewerking: Gertjan Houben (Stage Entertainment/Ampco Flashlight), Robert Pronk (STS), Joost van de Put (Audio Electronics Mattijsen), Ed Wielstra (Stage Entertainment).
U kunt hier in ons activiteitenarchief terugkijken op deze dag.

Bestuurszaken

Jelle van der Holst treedt af als VPT-bestuurslid
Bestuurslid Jelle van der Holst treedt af als VPT-bestuurslid.
Zie hier voor het volledige bericht.

LID WORDEN